Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Cím!
Aliz vagyok,Angliàban èlek.
Pàr hete vettem egy Ragdoll kiscicàt.Első hèt utàn hànyàs jelentkezett.Ami megràgatlan szàraz ètel volt.Figyeltem,hogy nem ràg csak nyel.Aztàn volt egy-kèt alkalom amikor barna sűrű folyadèkot hànyt.Eledelèt nem cserèltem le,ugyan azt kapta amit előtte is.Fèregìrtókat megkapta,oltàsokat is.A hànyàsok miatt voltunk az orvosnàl,Royal Canninn diètàs konzerv etelt kapott es gyomorsav csökkentőt.Jobban volt.Majd elhagytuk a savcsökkentőt,visszatèrtünk a rendes ètelre…fokozatosan.De jelentkezett a barna folyadekos hanyàs.Egy nap egyszer ès hajnalban.Növenyt nem ragott meg.
Szèpen növekszik,nem levert,nagyon jàtèkos.
Bàrmilyen etetèssel kapcsolatos tanàcsot szivesen fogadok.Vagy hogy àllatorvosnàl milyen vizsgalatot kèrjek.
Tisztelettel:
Aliz

2018.11.22

Állatorvos

Ha diétára rendeződött a cica állapota, majd amikor visszatértek a korábbi ételhez, akkor újra jelentkezett a probléma, akkor felmerül annak a lehetősége, hogy az étellel van baj. Szerintem le kellene cserélni a tápot érzékeny kölyköknek való tápra, amit megpróbálhatna langyosan, áztatva (puhán) kínálni. Ami még felmerül bennem, hogy nem nyelt-e le fonalat, cérnát vagy esetleg bármi mást, ami még mindig gyomrában van.

Vissza a kérdésekhez