Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Címzett!

Segítséget szeretnék kérni, mert a bichon havanese kutyusom nagyon erős allergiás tüneteket mutat. Két hónapja még az utcán élt, akkor fogadtuk örökbe így remélem biztatok abban hogy a rendezett körülmények, ápolt szőrzet és jó minőségű szárnyas és gabona mentes eleség hosszabb távon eleve javítanak az állapotán. Úgy tűnik viszont, hogy pollen és/vagy poratka allergiája van és a kérdésem arra irányulna, hogy szteroid mentesen hogyan tudnám könnyíteni a dolgát, enyhíteni a tüneteit? Sajnos nagyon súlyos fülgyulladása és bűzmirigy problémája van, jelenleg egy injekciót kapott mely két hónapon át enyhíti a tüneteket, de a füle továbbra is erős szagot áraszt pedig azok is tisztítva lettek. Találkozott már ilyen esettel? Mi jelentett megoldást?
Válaszát előre is köszönöm.

2019.03.01

Állatorvos

Sajnos sok allergiás kutya van. Manapság már vannak szteroidokon kívül is gyógyszerek, amelyekkel enyhíteni lehet a tüneteken. Viyátegy bőrgyógyászati rendelésre és a számos lehetőség közül válasszák ki az önök számára optimálisát. Nagyon jó bőrgyógyászok például: Dr.Tarpataki Noémi, Dr. Pétch Márta, Dr. Paulina Anna, Dr. Sike Nikolett.

Vissza a kérdésekhez