Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor !
Egyik hullámos papagáj párom időnként kattogtatja/csikorgatja a csőrét és tátog hozzá.Mindig egy időben és főleg esti órákban kezdik,még villanyoltás elött.(pl most is a hintákon ülve)Étvágyuk jó és reggeltől estig elevenek és csipognak.A kalitkájuk is nagy.
Félek,ez nem -e mégis valamilyen betegség jele?
Másik problémám hogy a madaraim semmilyen lágyeleséget nem hajlandóak megkóstolni.Kapnak madárvitamint a vizükbe,jód rapid magokat,mindenféle csumízt,azzal nincs gond.Nem -e kell tartanom tőle,hogy esetleg hiánybetegségük van/lesz?

2018.10.31

Állatorvos

Szerintem készítsen felvételt a jelenségről és mutassa meg egy madarak gyógyászatában jártas orvosnak. Lehet, hogy normális jelenségről van szó…Sokszor érdemes megpróbálni a lágyeleséget, hátha egyszer megkóstolják. Ha kapnak vitamint, nyomelemeket, akkor nem valószínű, hogy hiánybetegség alakul ki, inkább a túladagolással kell vigyázni.

Vissza a kérdésekhez