Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Nő/Úr
10hónapos talált kis termetű nősténycicánál akit három hónapja ivartalanítottak. körülbelül kettő hete a hasa lóg. nem hízott az utóbbi időben. voltam vele állatorvosnál azt mondták ez természetes ivartalanítás után a “háj” ilyen logos a mütéti hely mellett. Vidám, játékos, nem látszik betegnek időnként ásításnál kicsit büdös szag jön gyomrából. Ön szerint se aggódjak ez ivartalanítás után megszokott ez a has forma?
köszönettel Andrea

2018.06.21

Állatorvos

Ivartalanítás után sok cica meghízik, mert energiaigénye csökken, míg étvágya növekszik. A lógó has egy elég gyakori jelenség. Érdemes odafigyelni a cica súlyára. Etesse őt ivartalanított cicáknak való minőségi táppal (pl.: Hill’s Neutered Young Female), mert ezek a minőségi termékek segítenek megelőzni az elhízást és a húgyúti problémákat is. A száját mutassa meg állatorvosnak, hogy nem gyulladt-e a fogíny, de a húsevők szájának amúgy is van egy jellegzetes szaga.

Vissza a kérdésekhez