Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr. 2014. ben mentettem egy cicát az utcáról. Sajnos hiába rohantam orvoshoz. Minden teszt pozitív lett. Filv, felv. Folyamatosan orvos, rengeteg gyógyszer és vitamin sajnos két hete több egyszere támadó betegséggel már nem tudott megbirkozni és meghoztuk a legfájdalmas döntést az orvossal egyetértésben és el kellett altatni. Vese leállás, máj gyulladás és csomó a hasában. Pedig három havonta voltunk kontrollon. Ez csak az előzmény. Gyászban vagyunk de nagyon szeretjük az állatokat. És most van egy utcai fiú fiatal cica. Senki cicája. Valószínűleg be fogjuk fogadni. De nem tudjuk hogy a másik cica betegsége miatt van e lehetőség ugyan abban a lakásban tartani. Fekhet e a régi cica ágyában. Játszhat azokkal a játékokkal, kaparó fával. Szőnyegeket, plédek. Vagy ki kell mindent cserélni és fertőtleníteni? Mindenre felmehetett és minden róla szólt. Mivel fertőtlenítsek? Felelős állattartó vagyok így nem szeretném ha az új cica elkapjon valamit. Nem tudnám végig csinálni és ő se ennek kitenni amit Árésszal végig csináltunk. Nagyon köszönöm előre is a válaszát. Köszönettel. Papp Alexia

2018.02.21

Állatorvos

Természetesen nem árt egy alapos takarítás, fertőtlenítés. Ezek a vírusok a környezetben csak rövid ideig maradnak életben, vérrel, nyállal és nemi úton terjednek.

Vissza a kérdésekhez