Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr!
Eddig kinti benti kutyatartással tartottuk a kutyámat. 3 eves keverék közepes termetű és nem sűrű de közép hosszu szőrű. Bent aludt velünk a házban mindig, teljesen jó barátságban volt a macskámmal aki csak benti, tényleg nagyon szerette, azonban egyik etetésnél megtámadta. (sérülést nem szerzett mert ott voltunk és kiküldtük) eddig hagyta hogy bele egyen a kajájába de a történtek ota furcsán viselkedik a macskával. Ezért már pár napja csak kint tartjuk. Kis idore szoktuk beengednj olyankor a macskát bezárjuk egy másik helységbe.

A kérdésem az lenne hogy lelkileg hogy érinti ez a kutyát?
A másik pedig hogy a fent leîrtak alapján egy szalmával bélelt teraszon lévő kutyaházban fog e fázni télen?

Kb 2 hét mulva ivartalanítva lesz és bizom benne hogy lenyugszik és utánna ujra be fogjuk tudni engedni.
Egyébként Ő kan a macska pedig ivartalanított 14 éves nőstény.

Nagyon köszönöm a választ előre is.

2018.11.08

Állatorvos

Nem biztos, hogy ezt a problémát megoldja az ivartalanítás….Szerintem most egy ideig szeparálni kellene az állatokat és etetési időben semmiképpen nem kellene együtt lenniük. Igazából az a csoda, hogy a kutya eddig hagyta, hogy a macska a tányérjából egyen….Szerintem éjszakára engedjék be a kutyát, úgy, hogy a macska nincsen abban a helyiségben. Nem valószínű, hogy jó irányba viszi a dolgokat, ha a kutyát kirekesztik…

Vissza a kérdésekhez