Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

10 éves közepes testű kutyusom izületi fájdalmakkal, csípő fájdalmakkal küzd!A trocoxil gyógyszert kapta fél évig, ami nagyon hatásos volt, viszont a 6. tabletta után gyomor fájdalmai lettek. Heti háromszor, vagy akár naponta hányt (hányása nyálkás savas volt, soha nem étel), hasmenése is volt. Így abba kellett hagyni a trocoxilt. Gyomorvédőket kapott, ami helyre tette a gyomrát bár azóta is érzékeny!
most carprodyl tablettát kap – 120 mg-os, negyed tabletta naponta de csak kúraszerűen, 6 napig majd szünet. Vigyázni kell a gyomrára.

Van esetleg olyan opció/tabletta ami csökkenti a fájdalmát anélkül, hogy félnünk kellene mennyire károsítja a gyomrát????
Segítségét előre is köszönöm

2018.11.11

Állatorvos

Készült röntgen felvétel a kutya csípőjéről? Én az javaslom, hogy vizsgálják meg alaposan ortopédiai szempontból a kutyát és a pontos diagnózis birtokában esetleg fizioterápiás kezelés is segíthet (www.kisallatfizio.hu). Vannak táplálékkiegészítők is amelyek segíthetnek pl.: Synoquin tabl., Biogenic Pet Mobility.

Vissza a kérdésekhez