Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor úr!
Pár napja lettem egy Yorki 9 hónapos fiú kutya gazdája. Nagyon játékos kis tünemény. Egy problémánk bizony akadt még pedig az hogy nem szeretné vagy nem tudja a nagy dolgát elvégezni. Megfelelő táplálék mennyiséget megkapja egy nap 3x de még sem végzi el a dolgát a sétáltatás során. Nem tudom hogy pontosan mi lehet a probléma vagy hogy ezt befolyásolhatja e azt hogy új családhoz és természetesen más környezetbe került. Előző gazda keretes házban tartotta én pedig panelban. Érdekelne hogy forduljunk ezzel orvoshoz minél hamarabb vagy mi a teendő mi okozhatja ezt.!?

2018.11.22

Állatorvos

Ha a kutya 2 napig nem ürít székletet, akkor mindenképpen orvoshoz kell fordulni (már a második nap délután-este). A székrekedés kezdeti időszakában meg lehet próbálkozni azzal, hogy olajos halat adnak az állatnak olajával, vagy paraffin olajat szájon (3×3-5 ml) át.Biztosan a lakásban se végzi el a dolgát sehol?

Vissza a kérdésekhez