Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor ur/no

Van egy 2 eves nemetjuhasz kutyusunk, szeretnenk ha egyszer lenne kolyke. Elvileg most van itt az ido. Egy ismeros elhozta a kan kutyusat, viszont a mi kutyank folyamatosan ugatja. Egy napja van itt a kan kutyus, de a kozelebe se egedi. A szomszedban lany kutyusok vannak, oket sem tudja elviselni, megy neki a keritesnek. Van egy maltai kan kutyusunk, vele jol kijonnek. A maltai kutyussal ha jatszanak a gyerekek ugat, be van zarva a kennelbe ugrik neki a keritesnek. A maltai kutyusunk is kennelben szokott lenni nappal, kerites valasztja el oket, a nemetjuhasz ugrik neki a keritesnek, a kerites toveben assa a godroket. Ha mar csak a maltai kutyus fele megyunk ugat, ugrik a keritesnek minden baja van. Mit tudnank tenni vele?

Koszonom szepen a segitseget Dia

2019.05.27

Állatorvos

Nagyon meg kell gondolni, hogy ha nem tenyészteni szeretnék a kutyát, akkor szülessen-e egy alom. Annyi kölyökállat vár gazdára, aki már megszületett…Ha mégis mindenképpen kölyköket szeretnének, akkor érdemes a szukát vinni a kanhoz, mert ott nem védi a területét, mert nem ő van otthon. A kutyának szerintem arra lenne szüksége, hogy iskolába járjanak vele, lefoglalják, tanítsák, mozgassák. Akkor sok minden megoldódna, könnyebben tudnák bizonyos helyzetekben fegyelmezni.

Vissza a kérdésekhez