Új vagy még itt? Regisztrálj hírlevelünkre és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
Az előző kérdező is én voltam,de nem fejeztem be,és még nem írtam le mindent és véletlen elküldtem.
Szóval süket cica,őrült agresszivitással..
Ha lepihenünk a párommal figyelni kell hogy a takaró alól kilógó végtagokra mert úgy letámadja és nagyon kellemetle erre ébredni.
Talált cicus,nemtudom milyen gyerekkora lehetett,őszintén szólva annyira el vagyok keseredve hogy nem is érdekel.
Ő nem a tipikus ölben alvó bújó cica és ez nagyon hiányzik nekem,nem véletlen akartam annyira macskát. Őt csak akkor lehet simogatni ha alszik.
úgy támad mintha vad lennék.. Olyat harap a vádliba kézbe vállba-mikor mit ér- hogy úgy érzem kitépi a húsom.
Arcot szemet is bánt,nagyon fájdalmas az is.. nem mondom h egész nap támad,de ideje nagyrészében igen..
Panelcica,nagyon vágyik ki..És én néha ki is viszem,mert szeretném ha teljes életet élne süketen.Ha vidékre utazunk szüleinkhez akkor meg egyébként is elengedhetetlen hogy levegőn legyen kicsit.
Sokat vagyunk vele,szinte nincs egyedül soha. és rengeteget játszunk is..
ma mikor ébredeztem és a fejem körül ugrált és vártam hogy vajon mikor mimbe ereszti bele a körmét.azon gondolkodtam elkeseredésembe hogy elaltatom.. mert nem bírom már hogy félni kell a saját megmentett macskámtól.. várom válaszát!

2012.10.25

Állatorvos
Ez nem igazán állatorvosi kérdés. Csak Ön döntheti el, hogy mennyit tolerál a cicától. Sajnos vannak ilyen természetű állatok. Azért senkit sem lehet elítélni, ha nem akar egy ilyen cicával élni egy lakásban. Valószínűleg a cica is jobban érezné magát egy kertben. Számára egy olyan kert lenne biztonságos ahonnan nem tud kimenni. Szerintem a legjobb az lenne, ha próbálna találni számára egy ilyen helyet és egy olyan embert, aki nem bújós cicát szeretne, esetleg van másik állata is.
Vissza a kérdésekhez