Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő / Doktor Úr!

17 éves cicám 3,5 éve betegeskedik: orrfolyás, orrdugulás, szörcsögés, könnyezés, nyammogás, nyeldekelés. Egy hónapja az egyik pupillája nagyon ki van tágulva, a másik szemén időnként kicsit látszik a harmadik szemhéj. Ciloxan szemcsepp nem nagyon segített. Antibiotikum egyre kevésbé hat. Egy hónapja nagyon meg voltak dagadva a nyaki nyirokcsomók, kapott négy injekciót, a nyirokcsomók rendbe jöttek, de az orrfolyás az első szuri után néhány nappal újrakezdődött, még véget se ért az injekciókúra.
Fogai állatorvosunk szerint rendben vannak, 2 éve volt mellkasi röntgen, FIV és leukózis teszt, semmit nem találtak. Láza nincs.

Tudna nekem ajánlani olyan lelkiismeretes budapesti állatorvost, akinek ez a szakterülete, és alaposan ki tudná vizsgálni a cicát?
Szeretném, ha kiderülne, hogy fertőzésről van-e szó, vagy van valami (pl. polip) az orrában.
Endoszkópos vizsgálattól nagyon félek, de valahol azt olvastam, hogy jó esetben röntgennel is meg lehet állapítani, van-e valami az orrüregben. Ön szerint alkalmas ennek megállapítására a röntgenvizsgálat? Ha igen, hol lehetne megcsináltatni?

Előre is köszönöm a választ.
Boldog Új Évet Kívánok!

2022.01.09

Állatorvos

Én a Fuziovet állatkórházat javasolnám, mert ott többféle szakterület orvosit találja egy helyen. Előtte tájékozódjon az árakról, mert ez egy nagyon jól felszerelt állatkórház, kiváló szakemberekkel, így az árak is ennek megfelelőek. Itt lehet, hogy többféle betegség van egyszerre jelen…

Vissza a kérdésekhez