Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

12 éves cocker spánielemet készülök felhozni magamhoz Pestre. A kutyus szobatiszta, vidéken kint és bent is lehetett a házban, kutyaajtón keresztül közlekedett.
Pesten lakásba hozom és napközben nem tudom megoldani, hogy levigyem pisilni. Természtetesen napi háromszor szeretném sétálni vinni, de kb 10 órát egyedül lesz.
Sajnos ötletem sincs, hogy tudnám megoldani, hogy ha pisilnie kell, akkor hogyan oldjam meg. Olvastam cikkeket pelenkáról, kutya alomról is, de nem tudom melyik lenne a biztosabb megoldás.
Segítségét előre is köszönöm.

2016.01.10

Állatorvos

Ha a kutya szobatiszta nem valószínű, hogy elvégzi a dolgát a lakásban. Sok kutya van otthon 10 órát, de nincsen semmi gond a szobatisztasággal. Valóban szerencsésebb lenne, ha nem kellene ilyen hosszan egyedül lenni az állatnak, de sokaknak nincs más választásuk a hétköznapokon. Jó lenne, ha négyszer is levinné az állatot (reggel, hazaérkezéskor, este és még lefekvés előtt egy rövid pisilésre, ha megoldható). Fontos, hogy a reggeli séta ne legyen nagyon rövid. Ha a kutya nem bírja olyan sokáig, akkor én első körben a kutyapelenkát javasolnám. Tegye az ajtó közelébe és először egy kis pisiszagnyom se árt rá.

Vissza a kérdésekhez