Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! A kutyusom hátsó lábán egy nyirokcsomó duzzanat van. Kapott már antibiotikumot, egyszer injekció formájában, majd kb. 2 hétig tablettát szedett, amit az állatorvostól kaptunk. A duzzanat mérete már az első levél beszedése után csökkent, azóta is látható a méretcsökkenés, de minimális mértékben. Az állatorvos azt mondta, csak akkor van szükség további kezelésre ha újra megnagyobbodna. A kérdésem az, hogy előreláthatólag mennyi idő alatt múlik el teljesen és esetleg rá lehet-e segíteni valami módon a gyorsabb gyógyulásra. Köszönettel: Veronika

2016.07.15

Állatorvos

Kedves Veronika!

Így, hogy nincs diagnózis, nem tudok segíteni. A nyirokcsomó duzzanat csak egy tünet, ami sokféle dologtól lehet. Én azt javasolnám, hogy ha aggódik, nézessen egy citológiai vizsgálatot a nyirokcsomóból, illetve egy teljes vérlabort kenetelemzéssel. A komolyabb problémák csak így zárhatóak ki.

Sok sikert!

Üdv

 

Vissza a kérdésekhez