Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! A kutyám nagyon sokat vakarózik és vettem már neki bolha írtó nyakörvet meg ilyen bolha írtó port port (az előző kutyánknál is ilyeneket használtunk és neki bevált), de sajnos még mindig vakarózik és a hatán ráadásul elkezdett ritkulni a szőr is. Mit tudna ajánlani? Előre is köszönöm, Toldi Adrienn

2016.07.17

Állatorvos

Kedves Adrienn!

Egy kutya több tucat dologtól vakaródzhat: bolhásság, atkásság, rühösség, allergia, bakteriális, gombás fertőzés, stb. stb stb. Nem tudom milyen bolhanyakörvet használ, de sajnos a piacon nagyon sok silány minőségű olcsó darab is kapható, ami egyáltalán nem használ. Elsődleges bolhairtásra én mindenképpen cseppet szoktam javasolni, ami tényleg 24-48 órán belül kiírtja  a parazitákat.De nem győzöm hangsúlyozni, hogy egyáltalán nem biztos, hogy bolhás a kutya,és amiatt vakaródzik. Mindenképpen  állatorvosi kivizsgálást javaslok, hogy eldöntsék mi a baj a kutyussal és orvosolni tudják.

Üdv

Vissza a kérdésekhez