Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Egy éves fekete alapszínű, sárga rajzos szuka kis kutyám van. Fél évesen vettem tenyésztőtől. Meddig növekszik ez a fajta, mert én kicsinek találom. Van még egy gyanúm. A kutyust megverhették, mert rendkivül fél,ha felé nyujtom a kezem, vagy valamilyen eszközt. Egy fejtartási,balra befeleforduló hibát is felfedeztem.Félek, hogy ez maradandóvá válik. Válaszát köszönöm.

2017.12.12

Állatorvos

Nem írta le, hogy milyen fajta kutyája van. Egy éves kor felett nincsen már jelentős növekedés általában. A nagy és óriástestű fajták másfél két éves korukra érik el felnőttkori alkatukat. Ha a kutya fél éve önnél van és a félelmei nem oldódtak, akkor érdemes lenne ezzel kezdeni valamit, akár viselkedésterápia segítségével. Nagyon jó szakember ezen a területen Dr. Sátori Ágnes. A fejtartási hiba leírása nem világos. Mutassa meg állatorvosnak a kutyát.

Vissza a kérdésekhez