Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Csütörtök este 10 éves pincsi jellegű kutyámnál légcsőösszeesést diagnosztizáltak röntgenfelvétel alapján, plusz még álvemhes is. Azóta Diaphyllin és Prednisolon tablettákat kap. Diaphyllin 1 szem reggel és 3 szem Prednisolon 5 mg tabletta reggel. A tünetek erős lihegéssel kezdődtek és úgy veszem észre, hogy azóta sem rendeződtek. A szív és tüdő rendben van az orvos elmondása alapján. Azt szeretném kérdezni, hogy a lihegés idővel rendeződni fog-e? Lehet nem elég a tabletta? Délelőtt még jókat alszik, és délután körül erősödik a lihegés. Olvastam, hogy a PHOSPHORUS CH30 tabletta segíthet. Önnek esetleg van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Megtisztelő válaszát előre is nagyon köszönöm!!! Egy aggódó gazdi….

2018.01.03

Állatorvos

Beszéljen állatorvosával, a tabletta adagolása a kutya testtömegétől és a betegség jellegétől függ. Csak a kezelő állatorvos módosíthat felelősséggel a kezelésen. Érzésem szerint több mint 3 tablettára nem lehet szükség ebben az esetben. A szteroidok is kiválthatnak nyugtalanságot, lihegést egyes kutyáknál. Ha hatékony a kezelés, akkor a lihegésnek is rendeződnie kell. Sajnos a homeopátiás szerrel kapcsolatban nekem nincsenek tapasztalataim.

Vissza a kérdésekhez