Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Van egy ideiglenes befogadott középkorú fiú tacsi keverék kutyusom 4 hónapja. Kezdettől fogva probléma van a jelöléssel, ami azóta csak egyre rosszabb. Már ha 5 percre egyedül marad akkor is csinálja, csak a bútorra és már nem kis mennyiségben. Szeparációs szorongása van, és nagyon sokszor úgy tűnik, hogy egyszerűen ezzel büntet engem és a környezetemet, mert mindenhol csinálja ahova viszem magammal, és mások személyes holmijai is célpontok szoktak lenni. Érdeklődnék, hogy Ön szerint egy ilyen korú kutyánál van bármi remény, hogy abba fogja hagyni? Vagy Ön szerint egy tréner ebben bármit segíthetne? Válaszát előre is köszönöm!

2018.01.08

Állatorvos

Ezt a problémát megfelelő neveléssel meg lehet szüntetni. Szerintem kérje Dr. Sátori Ágnes vagy a Népszigeti kutyaiskola trénereinek segítségét. A kutya nem jelöli meg a falkavezér lakását, ez tiszteletlenség a részéről.

Vissza a kérdésekhez