Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktornő!

Keddi nap folyamán a kutyánkat veszettség ellen beoltotta az orvos 1 órával később a oltóanyag kiütötte a kutyát. Orvost hivtam egyból h ilyenkor mi a teendő annyit mondott h 2-3 nap és elmulik. A mai napig nem eszik ritkán iszik , le van fogyva. A mai napon 48 óra elteltével az orvos megnézte és ellen anyagot adott be neki ( antibiotikum, calcium, b6 vitamin, láz és fájdalomcsillapitó) allergia ellen azt mondta h 100- ból 1 kutyánál van oltóanyag allergia és ezért kapott sokkot a kutya.
Viszont mikor már az orvos elment utána találtunk a kutyába egy kullancsot kertből szedte össze a bokor alatt feküdt, de egybe kivettünk , a kutya estére besárgult ( a szája belseje, szeme). Mit csináljak orvos közölte h ő már nem jön ki házhoz vigyem el én, de nekem jogsim sincs akivel meg el tudnám esetleg vinni 4 után ér haza. Attól félek h ha nem kap orvosi segitséget meghal. Mit tudnák neki adni amitől jobban lenne? Üdv. Bea

2018.04.14

Állatorvos

Otthon sajnos nem tud mit tenni…ez nem olyasmi…

Vissza a kérdésekhez