Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Mi a véleménye a Beaphar Vermicon sprayről cicáknak? https://www.beaphar.com/hu-hu/product/vermicon-spray-macskaknak Mindent elolvastam a termékkel kapcsolatban és meggyőzőnek tűnnek a leírtak, de annyi kétségem lenne, hogy mi történik, ha befújom vele a cicusokat, akik közül az egyik hosszabb szőrű fajta, és miután belefésültem a bundájukba még megszáradás előtt nyalogatni kezdik magukat? A macskák ugye nem nagyon szeretik, ha bármi nedves rákerül a szőrükre és az első reakciójuk, hogy megmosakodjanak, ami alól az én cicáim sem kivételek. Mivel nem tartalmaz vegyszereket, ezért bizakodó vagyok, hogy nem okozna probémát, de kipróbálás előtt mindenképpen szerettem volna kikérni egy állatorvos véleményét is. Még hozzátenném, hogy megelőzésre használnám a sprayt. Válaszát előre is köszönöm!

2018.06.15

Állatorvos

Nyugodtan próbálja ki a készítményt. Figyelje, hogy elég hatékony-e. Természetesen az nem zárható ki, hogy a cicák bőre esetleg érzékeny a készítményre, de ez minden új szer kipróbálásánál így van.

Vissza a kérdésekhez