Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!!
Az lenne a kérdésem,hogy miért pisil a cicám az almon kivül más helyekre is(pl.a fürdőszoba kőre,ágyunkra)? Főleg az ágy a probléma,a fürdőszoba könnyen takarítható. Két éves kisfiú ivartalanított cicáról lenne szó. Az alma renszeresen takarítva van és nem történt változás sem,a jól bevált almot kapja mindig.

2018.06.20

Állatorvos

Próbáljon kihelyezni több alomtálcát, esetleg más alomanyagokkal. Fontos, hogy a vizelet szagának maradványait távolítsa el, mert amíg azt érzi, addig mindig oda pisil majd. Abból a szobából, ahol az ágy van, szerintem most ki kellene zárni. Megpróbálhat Feliway sprayt használni. A biztonság kedvéért el kellene vinni a cicát állatorvoshoz, hogy kiderüljön nincsen-e húgyúti probléma a háttérben. Egy vizeletvizsgálat mindenképpen hasznos lenne. A cicák általában stresszhelyzetre reagálnak a szobatisztaság elvesztésével (ha nincs betegség), ami lehet csak a gazdi napirendjének megváltozása, egy idegen cica látványa akár csak az ablakból, egy másik állat szaga stb…

Vissza a kérdésekhez