Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr!

Cicánk sikerrel vette fel a harcot a panlekopénia ellen, mindennapos orvosi felügyelet és infúzió mellett. Ennek már kb 2-3 hete. Azóta rendesen eszik, jó kedve van, játszik, jó a széklete, tehát nagyjából minden rendben van, egyet leszámítva:

Azt vettük észre, hogy mióta meggyógyult, kicsit szédelegve járna, mintha kis koordinációs mozgászavara lenne. Mikor vissza vittük a betegség utáni kontrolla, említettük az állatorvosunknak is, aki nem tulajdonított különösebb jelentőséget a dolgonak.

Önnek mi a véleménye erről? Segítségét előre is köszönöm.

2018.08.03

Állatorvos

Ha a probléma még mindig fennáll, akkor mindenképpen vigye el a cicát egy neurológiai szakrendelésre (www.kiallatneurologia.hu oldalon kiváló szakembereket talál). A leírtak központi idegrendszeri problémára utalnak, amelyek a parvovírus fertőzésre kevésbé jellemzőek (inkább olyankor, ha a kölykök az anyaméhen belül fertőződnek), de nem kizárható az sem, hogy nagyobb kölykök esetében is jelentkezik ilyesmi…A cica füleit is érdemes megvizsgálni, mert a belső fül gyulladása okozhat egyensúlyzavarokat.

Vissza a kérdésekhez