Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

Van egy másfél éves fekete minipárducunk (5,5 kg-os cica). Azt vettem észre, hogy iszonyatosan kívánja a gyümölcsös joghurtokat, gyakorlatilag tisztára nyalja a tálkát, ha kap. Utána azonban megy a hasa, illetve hányás is előfordult, ugyan csak habosat (szóval nem biztos, hogy a joghurttal van összefüggésben). A kérdésem az lenne, hogy mit adhatok neki a gyümölcsjoghurt helyett, ami hasonló, de nem okoz nála emésztési problémákat? Mi hiányozhat a szervezetéből, amiért szívesen eszik gyümölcsjoghurtokat?

Válaszát és segítségét előre is köszönöm!

2018.08.29

Állatorvos

Teljesértékű, jó minőségű táp mellett biztosan nincs hiánybetegsége a cicának. Valószínűleg egyszerűen csak szereti a joghurtot. Próbálja meg, hogy csak egy kicsi joghurtot ad a cicának. Ha attól is hány, akkor ne adjon neki többet gyümölcsjoghurtot. Számos más finomság létezik, aminek ugyanúgy fog örülni az állat.

Vissza a kérdésekhez