Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Valószínű megmérgezték a kutyánkat. 2 nappal ezelőtt hányt fehér habosat most már nem. Enni nem eszik, olyan mintha meg lenne puffadva. Menni alig bír inkább fekszik enni nem eszik inni vizet iszik. Voltunk állatorvosnál azt mondta nem tud vele mit csinálni mondtuk neki jöjjön ki de nem jött nem is rendel csak néha.Egy nagy termetű ónémet juhász kutyáról van szó.A doki azt mondta adjunk neki tejet ő sem tud mást. Nem fogadja el a tejet sem a kávét sem az alkoholt ezt is ő mondta hogy tegyük a vizébe. Van k- vitaminunk itthon esetleg az nem segítene olvastam hogy talán jó. Nem véres a szeme széklete sem.Mit tudna tanácsolni ?? Köszönöm

2018.08.29

Állatorvos

Itt az segítene, ha találnának a közelben egy olyan állatorvost, aki jártas a kutyák gyógyászatában. Ennyi alapján, vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, hogy mi a baj. Annyi minden lehet…Én inkább belgyógyászati problémára gondolnék, mint mérgezésre. Mennyi idős a kutya? Ivartalanított? Kan vagy szuka? Hogyan veszi a levegőt? Sokat iszik? Sokat pisil? Még ha meg is tudnám mondani, hogy mi a baj, akkor se tudnék gyógyszerek nélkül segíteni…Ha patkánymérgezésről van szó, akkor segít a K-vitamin, de ha olyan sok vért vesztett, hogy a has is kitelt, akkor önmagában nem elég.

Vissza a kérdésekhez