Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

Van két ellenkező nemű, ivartalanított 4 éves macskám. A lány kiskora óta nyalogatja a mancsába kerülő szatyrokat, zacskókat, eddig úgy gondoltuk játékból teszi, ám tegnap óta teljesen váratlanul rákezdett a kandúr is. Képes még az alommal teli szemeteszsáknak is nekiállni, pedig egyébként elég finnyás. Jelezhet ez valamiféle hiányállapotot? Az orvosunk szerint mindketten makk egészségesek, bár vérvizsgálatot még nem csináltattunk – és ez a kérdés sem merült még fel,ezért kérem szíves véleményét.
Egy kalap alatt lenne még egy kérdésem: Perfect Fit száraztáppal etetjük őket, ugyanis mióta kényszerből ezt adtunk nekik, mást nem hajlandóak megenni. Gyanús ez a hirtelen “rákapás”, nevezhetjük ezt tényleg egészséges, prémium tápnak, vagy valami ízfokozó tetszik nekik ennyire?
Válaszát előre is köszönöm,

Alexandra

2018.10.10

Állatorvos

Ami leír az inkább egy viselkedés, nem pedig hiányállapot. A Perfect Fit táppal kapcsolatban nincsen személyes tapasztalatom, de az összetétele alapján jó minőségű.

Vissza a kérdésekhez