Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/ Doktor úr!

A következő kérdéssel fordulok Önhöz. Szeretnék egy dzsungáriai törpehörcsögöt Budapestre, viszont vidékre hazajárnék havonta 2-3 napra. A kérdésem az lenne, hogy kibír ennyit a hörcsög egyedül fent, ha több eledelt kap? Illetve azt is szeretném megkérdezni, hogy ha esetleg pl. Karácsonykor haza szeretném vinni, ha kis hordozóban lenne nem fázna meg a hidegben? Többnyire busszal járok haza, csak amíg addig eljutok tömegközlekedéssel amiatt aggódok.

Előre is köszönöm válaszát.

2018.11.09

Állatorvos

Jó lenne, ha lenne valaki, aki ránéz az állatra, de ha önetetőt és golyós önitatót használ, akkor szerintem lesz elég tápláléka és ivóvize az állatnak. Haza is viheti akár télen is, ha például melegvizes palackot tesz a höri szállítója mellé, vagy olyan kicsi, jól záródó kilyukasztott műanyag dobozban szállítja, amit a kabátja alatt tud vinni (szerintem ez az egyszerűbb).

Vissza a kérdésekhez