Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Udvaron tartott kutyulinknak valószínűleg gombás fertőzése van. Azért írom,hogy valószínűleg mert a neten kerestem rá a tünetekre. Sajnos kis városban lakom és az ottani állatorvos csak arra jó,hogy beadja az oltást. Nem ismerte fel a gombásodást se. Azt mondta a kutyus bolhás adért vakarózik annyira hogy foltokban hullik a szőrét és attól büdöskés,korpás.Adott cseppeket…de mivel nem használt így kezdtem gyanakodni arra, hogy ez valami más betegség lehet. A környéken nincs más orvos és a 40 kg-os kutyát fürdeni és szállítani se egyszerű. …a neten nagyon dícsèrik az ima erőt de nem tudom hol kapható? Nagyon sajnálom és szeretnék segíteni rajta. Megtisztelő válaszát köszönöm

2018.11.23

Állatorvos

Tegyen a kutyára Advocate cseppet, bennem felmerül a rühösség. A gombás fertőzés önmagában nem okoz erős viszketést. A csepp felhelyezése után néhány nappal érdemes lenne megfürdetni a kutyát Nizoral samponnal is. Sajnos vizsgálatok nélkül nem lehet igazán gyógykezelést javasolni. Nincsen lehetősége autóval elvinni a kutyát egy olyan orvoshoz, aki foglalkozik kutyák bőrgyógyászati betegségeinek ellátásával?

Vissza a kérdésekhez