Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

8 éves lány csivava ivartalanított kutyusunk van, 2018. augusztus óta a kutya bőrén pörkök jelentek meg időközönként, hullott a szőre, a lábait nyalogatja átlagostól többet, fejét a szőnyegbe dörgöli elég sűrűn. Most ez az állapot állandósult. Az állatorvos ételallergiát állapított meg, 2018. novemberében vérvizsgálatból kiderült, hogy milyen ételekre allergiás. Amit ehet: csirke, burgonya, tojásfehérje, tehéntej, semmi mást nem ehet. Kérdésem a Fressnapf termékeiből, konkrétan milyen termékeket ajánlana: száraztáp, konzerv, rágóka a fogai végett, mivel már elég kevés van, de a fogkő végett muszály rágnia. Melyek azok a termékek amelyek 100%-ban csirkehúsból vannak, színezék, tartósító, hozzáadott adalékanyagok nélkül vásárolható meg. Elég speciális a helyzetünk, ezért is fordulok Önhöz segítségért.
Előre is nagyon köszönöm a segítségét.

2018.12.07

Állatorvos

Kérdezze meg állatorvosát, hogy valóban csak az ön által felsoroltakat ehetei-e a kutya. Be kell menni az üzletbe és át kell nézni a prémium csirkés senior tápok összetevőinek listáját. Az eladók segítenek. Olyan táp, ami csak a felsorolt összetevőket tartalmazza és semmi mást, az nem valószínű, hogy létezik…Ha tényleg ilyen szigorú diéta kell, akkor felmerül, hogy otthon kellene összeállítani a táplálékát.

Vissza a kérdésekhez