Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő / Doktor Úr!

12 éves ivartalanított lány macskámnak néhány napja hasmenése van. Széklete krém színű, nyákos (elnézést a kifejezésért… takony szerű) részek is vannak benne, szinte szagtalan. Naponta többször kikéredzkedik, de ennek ellenére a lakásba is bepiszkol, mert nem tudja tartani. Van úgy, hogy csak víz szerű “valamit” ürít. Hangulata jó, nem látni rajta, hogy fájdalma lenne és nem fogyott (eddig). Kinti-benti macska. 4 nappal ezelőtt féregtelenítőt csepegtettem rá, illetve naponta egyszer probiotikumot kap (ezt is 4 napja kapja, állatorvos írta fel), ami 15 napig elég. Eddig nem javul. Legyek türelemes? Vagy nem is a férgesség miatt van a probléma? Válaszát előre is köszönöm szépen, tisztelettel: Jaskó Szilvia (aesz09gazd@freemail.hu)

2018.12.16

Állatorvos

Ne legyen türelmes. Idős cicáról van szó. Szerintem menjen vissza az állatorvoshoz. Diétázni egészen biztosan kellene és nagy valószínűséggel egyéb gyógyszerre is szükség lehet.

Vissza a kérdésekhez