Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Van egy kb. 12-13 éves németjuhász keverék kutyusunk, aki 8 évvel ezelőtt jobb oldali combcsontfej resekción esett át. Szépen meggyógyult, de az idő előrehaladtával egyre nehezebben kel fel és egyre lassabban mozog. Fél éve Boswellia Serrata-kivonatot adok neki, napi 450mg-t (Zein Pharma – humán kapszula). Az elején úgy tűnt, hogy javult az állapota, de 1-2 hónapja még nehezebben kel fel. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e glükozamin-kondroitin-MSM étrendkiegészítőt adni neki pluszban, és ha igen, akkor a naturvitamin.hu-n rendelhető Pharmekal Advanced Joint Support (hatóanyagok 1 tablettában: Kondroitin (szulfát) 500mg, MSM 250 mg, Kollagén II 100 mg, Glükózamin (d-glükózamin-szulfát) 750 mg) alkalmas-e és milyen dózisban?
Válaszát előre is köszönöm!

2019.01.18

Állatorvos

Én azt javasolnám, hogy vigye el a kutyát egy ortopédiai vizsgálatra, hogy kiderüljön, hogy nincsenek-e neurológiai problémák is a háttérben. A gyógykezelést ennek megfelelően kell csinálni. A kezelő állatorvossal kell megbeszélni, hogy milyen táplálékkiegészítőt és egyéb gyógyszert javasol, hogy javuljon a kutya állapota. Nyugodtan kaphat a kutya porcvédőket. A humán készítmények adagját az emberi adaghoz képest súlyarányosan kell csökkenteni.

Vissza a kérdésekhez