Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! 32 hónapos kan palotapincsim ülő és álló helyzetben remegett, végtagjai megmerevedett néhány percig, pupillája kitágult, hasa kemény volt abban a pár percben. Oltott, féreghajtót kap, kullancs nem volt még soha benne, nem érte semmilyen stressz. Kérdésem lenne, hogy mi lehet ez? (Mérgezés kizárt, nem evett semmi szokatlant, csontot sem) epilepsziát olvastam de nem volt nyáladzás, oldalára dőlés, nyüszítés. Kivittem a levegőre, néhány perc után újra a régi volt, ugatott, játszott, eszik, iszik. Bűzmirigyét ki kell nyomatni de legutóbb 2 hete már alig volt benne valami az is folyékony.

2019.01.19

Állatorvos

Az epilepszia nem csak klasszikus nagyroham formájában jelenhet meg… Érdemes lenne orvoshoz vinni a kutyát, hogy a görcsrohamok egyéb okait kizárjuk. Kezelést csak akkor kell elkezdeni, ha egy hónapon belül vagy gyakrabban újabb rohamok jelentkeznek.

Vissza a kérdésekhez