Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! 7 éves, ivartalanított francia bulldog hölgyikét fogadtunk örökbe tavaly. Sajnos, csak rövidebb sétákra tudunk vele menni, mert ahogy rohan előre (pórázon és póráz nélkül is) a mellső két lába térdben összecsuklik, a kutyus pedig ennek ellenére a hátsó két lábával tolja magát tovább előre. Amit az ujjai és a térdei véresre kopnak fél óra alatt (igyekszünk csak füvön sétáltatni persze). Az állatorvosunk csak csóválja a fejét, és azt mondja, hogy öreg. Kicsit utánaolvastam a témának, nem vagyok benne biztos, ezért szeretném megkérdezni, mi a véleménye. Napközben is egyébként gyakran nekitámaszkkodik szekrénynek,ágynak vagy akár a lábainknak, látszik, hogy valami stabil pontot keres az álldogáláshoz. Köszönöm.

2019.02.27

Állatorvos

Mellső láb-térd? Van fájdalma a kutyának? Nyugalomban hogyan mozog? Szerintem készítsen videofelvételt a jelenségről és vigye el a kutyát egy neurologiai szakrendelésre (www.kisallatneurologia.hu-oldalon nagyon jó szakembereket talál).

Vissza a kérdésekhez