Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Egy csivava kis kutyusom van,6éves. 2éves korától gerincproblémákkal küzd. Szterodidos kezelést kap mikor visszatérnek a fájdalmai és ettől körülbelül másfél 2évig helyre jön, de utána újból kiújulnak a fájdalmai. Az lenne a kérdésem,hogy hogyan lehetne rajta segíteni, hogy minnél ritkábban jöjjön ez elő vagy elmúljon neki. Esetleg valamilyen vitamint tud ajánlani erre vagy az étrendjével kapcsolatban valamilyen tanácsot tud adni vagy más gyógymódot? Válaszát előre is köszönöm.:)

2019.03.14

Állatorvos

Szükség lenne egy pontos diagnózisra. Beszéljen állatorvosával a lehetőségekről, hogy ő mit javasol. Vannak esetek, amikor egy sima rtg felvételen is látszik a gond, van ahol MR szükséges. Sajnos vizsgálat nélkül nem sokat tudok segíteni. Talán annyit, hogy a Synoquin EFA small bread egy nagyon jó porctápláló készítmény. Érdemes lehet kúraszerűen alkalmazni.

Vissza a kérdésekhez