Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/Doktor úr!
Van egy két éves ivartalanított lakásban tartott kandúr macskám aki minden nap hajnal három és fél négy között elkezd kiabálni. Próbálkoztam azzal,hogy adok neki enni de a kiabálás ugyan úgy nem szűnt meg. Ez körülbelül egy hónapja kezdődött. Próbáltam simogatni magam mellé fektetni de semmi sem volt jó. Végig velem van a szobában ki is tud menni de a probléma akkor szűnik meg amikor ténylegesen felkelek és elkezdek készülődni, addig megállás nélkül kiabál. Válaszát előre is köszönöm!

2018.05.10

Állatorvos

Tudom, hogy ez nehéz, de meg kellene próbálni figyelmen kívül hagyni ezt a viselkedést, mivel ha megeteti a cicát, vagy felkel az ágyból, azzal megerősíti a viselkedést. A cica eléri, amit akar… ha másképpen nem megy, akkor éjszakára átmenetileg zárja külön helyiségbe. Az is megoldás lehet, hogy amennyiben nyávog, ön megfogja és kiteszi egy másik helyiségbe.

Vissza a kérdésekhez