Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/Doktor úr!

Nagyjából egy hónapja hoztunk el egy nagyon pici kis albínó lány patkányt az állatkereskedésből. Most kb két hónapos lehet. Minden rendben volt vele, de pár napja tüsszögni kezdett. Pellet almot használunk, így én egy kis megfázásra gyanakodnék a hideg beállta miatt. Jó a kedélyállapota, aktív, kíváncsi, barátságos, csak sokat tüsszög. Vannak más patkányaink is, így van itthon nálunk vetri dmg. (A kicsi még külön van.) Azt szeretném kérdezni, hogy adhatok-e neki belőle, és ha igen, hány miligramm ajánlott egy icipici kis patkánynak? Az egyik nagy 0.5ml-t kapott régebben. Azon gondolkoztunk, hogy pár napig megpróbálkoznánk ezzel, hátha jobban lesz, és nem kell stresszelnünk az orvoshoz utazással. 🙂 Természetesen, ha nem javul, mindenképpen elvisszük, de ha lehetséges, kérném ebben a segítségét, hátha ez is helyrehozza! Nagyon szépen köszönöm a válaszát! 🙂

Minden jót kívánok:
Dorina

2018.10.10

Állatorvos

Nyugodtan adhatja ezt a készítményt.

Kisrágcsálók: 1 csepp/100 g testtömeg.
Az ajánlott adagot az elsõ két héten naponta kétszer, azt követõen naponta egyszer az állatok táplálékába keverve kell beadni. Súlyosabb esetekben a fenti adagok két-háromszorosa is alkalmazható. (0,5 ml = 10 csepp).

Nagyon fontos, hogy meggyőződjön arról, hogy a pellet valóban pormentes-e, nem kapott-e esetleg nedvességet, nem lett-e penészes. Tartsa állandó hőmérsékletű, huzatmentes helyen az állatot.

Vissza a kérdésekhez