Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/Doktor úr!
Van egy 17 éves ivartalanított cukorbeteg fiú cicám. Másfél éve cukorbeteg lett ,Inzulint kap naponta. Rendszeres orvosi kontrollban részesül. Egy éve nagyon beteg lett, náthás volt, annak ellenére, hogy macskanátha ellen is megkapta a védőoltást. Azóta, is náthás, bár nem olyan súlyos mértékben, de tüsszög, és folyik a bal orrlyukából a váladék, sűrű váladékot tüsszög . Ekkor injekciót kap, 1-2 alkalommal, és kb 2 hétig tünetmentes.Három hónappal ezelőtt ki lett húzva egy foga, gyulladt volt. Azt reméltük, hogy ettől van az orrfolyása, de sajnos nem.
Szeretném megkérdezni, hogy segíthetnénk ezen a kellemetlen betegségén a cicánnak.Köszönöm válaszát.

2018.11.23

Állatorvos

Szerintem nagyon hasznos lenne egy endoszkópos vizsgálat és a vizsgálat során vett minta mikrobiológiai tenyésztése. Amennyiben ezt a cica állapota engedi. Én nagyon jó szívvel ajánlanám Dr. Psáder Rolandot, aki endoszkópos szakember is, és a légúti betegségek gyógykezelésében és diagnosztikájában is nagyon tapasztalt.

Vissza a kérdésekhez