Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/Doktorúr!
Van egy 8 éves brit rövidszőrű cicám. KB egy hónapja jártunk Állatorvosnál, mert a hátán sebek jelentek meg, elkezdett vakarózni és a szőre is jobban hullott mint szokott. Akkor ott azt a választ kaptuk hogy valószínű étel allergia etessek vele nyers csirkehúst. (Előtte whiskas és fhriskis termékeken élt egész életében). Kapott 2x injekciót és a hátán a sebeket is kezelte de a tünetek nem szűntek meg valamit a cica már nem hajlandó sem nyersen sem más módon enni a csirkehúst. Azóta hypoallergén táppal próbálkozok a javulás érdekében, ami úgy egy hétig javított is a helyzeten de mostanra újra megjelentek a tünetek. Mit tegyek, vagy mivel próbáljam etetni ami hatásos lehet? Válaszát előre is köszönöm.

2019.03.01

Állatorvos

Nem csak ételre lehet allergiás egy állat…Én ebben az esetben megpróbálnám a hidrolizált fehérjéket tartalmazó tápot pl.: Royal Canin Hypoallergenic. Ha a diéta 4-6 hét alatt sem hoz változást, akkor megfontolandó egy allergiateszt elvégzése.

Vissza a kérdésekhez