Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/ Úr! Nagyon el vagyok keseredve! Van egy nyolc éves francia bulldog kan kutyám. Másfél éve diagnosztizáltak a fenekén egy rossz indulatú daganatot, bőrdaganat volt, ami már kezdett befelé terjeszkedni, sikeresen leműtötték. Eltelt másfél év és újra kiújult ugyanott, amit ismét leműtöttek. Közben rendszeresen jártunk vérképre,ami mindig tökéletes volt, külön rákra irányuló vérkép is volt, az is tökéletes volt. Most ott tartunk, hogy az ivarszerve mellől is kioperáltak egyet 2 napja, illetve kértem az ivartalanítást. A műtét közben látta meg az orvos, hogy áttétes prosztatarákja van, amit nem lehet műteni, / a röntgenen semmit nem lehetett látni/mert az ütőereken vannak. Kaptunk egy hónapot… Ön szerint mi lehet a megoldás, hogy életet hosszabítsunk? Vagy törődjünk bele a dologba? Köszönöm a válaszát előre is!

2013.08.26

Állatorvos
Sajnos a daganatok állatok esetében is olyanok, mint az embereknél....sokszor nincs mit tenni...Én csak annyit tehetek, hogy ajánlok egy olyan orvost, aki nagyon sokat tud a daganatokról és onkológiai szakrendelést tart, Ő Dr. Vajdovich Péter.
Vissza a kérdésekhez