Új vagy még itt? Regisztrálj hírlevelünkre és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktorno,
8 honapos golden retriever kislany kutyusunk van. Real nature tapot eszik pillanatnyilag, erdeklodni szeretnek, hogy On szerint erdemes e fajta tapra valtani?
Ha igen, mi a velemenye a royal canin fajta tapjarol? 15 honapos korig ennek a markanak nincsen junior tapja addig mit javasolna? Maxi juniort addig is kaphatna? Az eukanuba tapokrol sok jot hallottam szinten, sajnos kifejezetten golden gazdiktol eddig meg nem.
Szives valaszat elore is nag yon koszonom!

2013.12.03

Állatorvos
A Real Nature egy prémium táp, ha bevált, akkor nincsen okuk váltani. A kérdésében csupa prémium tápról érdeklődik, amelyek között nem lehet igazán sorrendet felállítani. Az már egyéni különbség, hogy kinek mi válik be jobban. Ha Royal Canin tápra akar váltani, akkor megfelelő választás a Maxi junior. A fajtatápok jó választások egészséges felnőtt kutyák számára, hiszen azokat úgy fejlesztették ki, hogy segítsenek megelőzni az adott fajtára jellemző problémák kialakulását, illetve abban is segítenek, hogy a fajta tulajdonságai minél jobban érvényesüljenek (pl.:szép szőrzet).
Vissza a kérdésekhez