Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornö,segitségét szeretném kérni :7 hetes Sibiriai Huskym 3napal ezelöt megkezdet hanyni-habos fehér,másnap már hasmenés is volt nagyon fojos sarga de nagyon budos nemvolt bene semi-vér..elvitunk a dokihoz,kapot kulancs oltast laza 39,6 volt ugy hogy kapot lazra is inekciot és antibiotikumotis eszt két nap egy mas utan.Tegnap haza hoztunk mar job volt neki evet is magatol eledelt ,,eminent puppyt,,de estére megint ugyanugy van visza jöt minden tünet nemiszik csak kamila teat,fekete teaval kinalom de atul is hany megy a hasa kérem a véleményét a dokihoz ma mar nem kel menunk inekciora,nemis szolgal ma elutazot 3 napra köszönöm a válaszát

2019.05.27

Állatorvos

Mindenképpen orvoshoz kellene menni…itt nagy valószínűséggel infúzióra, hányáscsillapítóra lenne szükség. A leírás alapján fertőző oktanú hasmenése van a kölyöknek. A kiskutyák nagyon könnyen kiszáradnak.

Vissza a kérdésekhez