Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/Úr Van egy 9 éves uszkár kutyusom, akinek 6 hónapos koran óta mindig van kristály a vizeletében, ami ultrahanggyal a vesében is kimutatható.Eleinte struvit kristály volt, de kb . 3-4 éve oxalát kristályt diagnosztizálnak, legutóbb urát kristályt találtak Az lenne a tiszeletteljes kérdésem, hogy a Royal Canin által forgalmazott Urinary, vagy Renal gyógytáp volna megfelelő a számára? Válaszát előre is köszönöm.Katty..

2013.08.30

Állatorvos
A tápot mindig az aktuális kristály ismeretében kell kiválasztani. Sajnos gyakran előfordul, hogy a sokáig struvit ellen kezelt állatokban oxalát jelenik meg. Az oxalát kristályok megelőzésére a Renal táp a megfelelő. Urát kristályok gyakran májelégtelenség esetén jelennek meg. Hasznos lenne egy belgyógyászati labor. Urát kristályok esetén gyógyszer szedése javasolt. Javasolnék egy olyan orvost, akinek a szakterülete a különböző húgyúti kristályok azonosítása és gyógykezelése, Ő Dr. Bende Balázs.
Vissza a kérdésekhez