Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr! 1hete meghalt a kiskutyám és nem találok magyarázatot kérem segìtsen.El kezdett hányni de másokor is szokott felhìvtam az állatorvosunkat majd délután elvittem hozzá.Mondtam neki csináljon egy uh-t ezt meg is tette.Azt mondta hogy valami van a gyomrában bélelzáròdásra gyanakodott.Adott neki valami görcsoldòt majd haza küldött hogy másnap megműti.Hozzá teszem addigra már nem hányt jobban volt futott hazáig.Erre este 9 felé annyira elkezdett hányni hogy soha ilyet még nem hallottam csak habokat mivel 2 napja nem evett.Majd csend lett elaludtunk 23 òra fele.Arra ébredtem hajnali 4kor hogy csend van és ott fekszik a szőnyegen megmerevedve.El sem akarom hinni még most sem.A kérdésem az hogy egy bélelzáròdásos kutyát nem kellett volna-e azonnal megműteni?Vagy ez lehetett mérgezés mert nem tudom mi történt.Vagy az erőlködéstől elpattanhatott egy ér mert vérzett a szája meg a szeme?!Köszönöm a válaszát.

2018.12.09

Állatorvos

Én a távolból kórbonctani vizsgálat nélkül nem tudok biztosat mondani, csak azokat a dolgokat írhatom le, amelyek eszembe jutnak….A vérzés miatt patkányméreg elfogyasztása is felmerülhet. Amikor az orvosnál jártak biztosan nem volt bélelzáródása a kutyának, hiszen nem volt annyira rossz állapotban. Ha a gyomorban volt az idegentest, akkor előfordulhatott , hogy az haladt tovább a vékonybélbe és kialakult egy bélelzáródás otthon.

Vissza a kérdésekhez