Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr. Elhunyt 8 éves Sharplaninac kutyám. Hirtelen minden előjel nélkül. Előző este még joízűen vacsorázott. Vidám életerős kutya volt semmi jele nem volt ennek a nem várt eseménynek. Kiskutya kora ota ugatás után kicsit köhögött de ezen kivűl soha semmi baja sem volt. Mégis este a rokonoktól hazaérve nem jött elő a kutyus így a férjemmel kimentünk megkeresni a teraszon 2 véres foltot találtam nem tudom hogy hányta vagy hasmenése volt. A férjem a szuterén lépcső alján találta meg nyugodtan csukott szemekkel feküdt vizes lábakkal pedig nem esett az eső, mint aki csak alszik de nem kelt fel többet. A férjem reggel egy vértócsát talált a feje alatt, és borzasztó bűz áradt szegénykéből.Elég nagy kutya volt igy csak segítséggel tudta eltemetni amite reggel került sor.Sérülésnek jele nem volt. Szeretném tudni mi okozhatta a halálát. Nagyon szerettük és nagyon hiányzik nekünk.

2018.12.11

Állatorvos

Sajnos biztosat csak kórbonctani vizsgálattal lehetne mondani. Bennem elsősorban a patkányméreg elfogyasztása merült föl.

Vissza a kérdésekhez