Új vagy még itt? Regisztrálj hírlevelünkre és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr. Nő/Úr!
Nekem olyan kérdésem lenne egy 2 éves fajtiszta kínai sharpei szuka kutyussal kapcsolatban, hogy észre vettünk azt, hogy a nunijából egy két csepp vér kicseppen… Először arra gondoltunk, hogy nem lehet nagy gond, ugye lány tehát következtettünk…. De ma reggelre egy kicsit rosszabb lett és este tiszta fekhelyre feküdt le de reggel már elég foltos lett a helye.
Most arra gondoltunk, hogy felfázhatott szegénykém, mert tegnap utaztunk és ugye bár tanítva van ha fel szálunk a buszra helyet foglal, tehát leült… Tudna ebben segíteni, hogy esetleg mi lehet a probléma, vagy reméljük nincs nagy baj…. Válaszát ezzel kapcsolatban is nagyon köszönjük! Üdvözlettel: Brigi és Márk

2014.02.11

Állatorvos
Mindenképpen vigyék orvoshoz a kutyát. Vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, hogy mi a probléma. Ami felmerülhet (a teljesség igénye nélkül): húgyúti fertőzés, hüvelygyulladás, gennyes méhgyulladás, tüzelés, babesiosis stb. Ha a kutya tüzel az az első időszakban nagyobb mennyiségű vörhenyes váladék ürülésével és péraduzzanattal jár (ez teljesen normális).
Vissza a kérdésekhez