Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr.No
Van egy kutyusom akinek a feje egyik oldalan es a hatan nagy korben teljesen hianyzik a szore, vagyis a hatan mar kezd kinoni
Elofordulhatott e attol hogy mundenaron kiakart bujni a keritesen es beleakadhatott valami drotba? ( puli keverek) de az sem kizart hogy nagytestu kobor kutyak teptek ki. Amennyiben ezek kozul egyik sem lehetseges milyen borbetegsegre utal? nem vakarja nem sebes nem gennyes nem piros meg semmi.
On mit javasol?

2018.01.03

Állatorvos

Én azt javaslom, hogy vigye orvoshoz a kutyát. Lehet, hogy van olyasmi a bőrön, ami egy orvos számára információ. Egy folyamat volt, hogy kihullott a szőre, vagy hirtelen történt? Ha drót sértette fel, vagy kitépték a szőrét, akkor lennének sebek. Minden nap látja az állatot? Ha most nyugodt a bőre és nő a szőre, akkor csak várni kell. Ha kinti kutya, akkor ezekben a hideg időkben nagyon kell rá vigyázni, mert ha nagy területen hiányzik a szőre, akkor könnyen megfázhat. Fontos lenne, hogy legalább az éjszakákat fagymentes száraz helyen tölthesse.

Vissza a kérdésekhez