Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr.

Van egy 9 éves németjuhász szuka kutyusom. Gennyes méhgyulladása volt, ám nem drasztikus romlással (nem zárt). Váladékozott. Aztán sor került a műtétre, a kutyus nagyon lassan lábadozott, 2-3 nap is eltelt mire ugy ahogy evett valamit tőlem. Most vagyunk 11 nappal a műtét után. Azt kell mondanom, a kutyus egész nap jóformán csak pihen, nem eszik, vagy nagyon keveset, bár tegnap és ma nem evett már szinte semmit. Csak vizet iszik. Nagyon bágyadt, fáradt, ingatag. A régi játékossága is eltünt a műtét után, Voltunk varat szedésen ma, az orvos megnézte, sebe rendben szép, viuszont ultranhangon azt látta a lépe meg van nagyobbodva. és 40.3 lázat mértünk. Ő babéziára gyanakszik, a kérdésem, Maga szerint lehet más dolog a háttérben, mire lenne érdemes még gondolni? Szeretném más orvos véleményét is kikérni ezért fordulok Önhöz. Nincs sem dudva sem más gaz az udvarunkon ahol a kutyus “tanyázik”. Korábban sem volt ilyen bajunk, furcsálom hogy pont most jött volna ez a dolog. Nem e a műtét utáni szövődmény lehet netán, valami okozhat még iylen tünetet?
Előre is köszönöm.

2018.12.06

Állatorvos

Vizsgálat nélkül én nem tudok érdemi véleményt alkotni. Magas láz, lépmegnagyobbodás, bágyadtság, ezek mind jellemzőek a babesiosisra. Kullancs a belvárosban is van…

Vissza a kérdésekhez