Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Dr(Nő)!A cicánknak kicsi korától van fülatkája.Többször vittük állatorvoshoz(sajnos 70 km es út)és ha időben,vagy korábban a megbeszéltnél vittük visza,soha nem sikerült teljesen megszüntetni a fertőzést.Próbálkoztunk magunk is különféle gyakorisággal és szerrel de nem tudjuk eltüntetni.Kérdésem,hogy esetleg altatásban egy alapos tisztítással lehetne-e eredményt elérni?A cica jó körülmények között él,társa nincs,kis háza takarítva van.Rendszeresen porozva van a vacka,nem látunk semmilyen külső élősködőt.Farkas Sándor Kéked

2013.09.28

Állatorvos
Érdemes Advocate vagy Stronghold cseppet tenni a macskára. A hallójáratot több alkalommal alaposan ki kell tisztítani. Ha a probléma régóta fennáll, akkor biztosan van hallójárat gyulladás is, ezt fülcseppel kell kezelni naponta két alkalommal legalább 7-10 napon át. Ha a macska nem hagyja a fülkezelést, akkor hasznos lehet a bódítás. Szükség esetén mintát lehet venni a hallójáratban felhalmozódott váladékból.
Vissza a kérdésekhez