Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Szakértő!

Egy olyan próblémával keresném meg, hogy a 1 hete kaptam egy holland törpenyuszit és nagyon vakarózott. Lefürdettem ilyen ampullás higitott kullancs, bolha és rüh irtóval. Azután egy kicsit jobb lett, de mindig a jobb fülét vakargatja és néha rázza a fejét és mint aki megőrült körbe körbe futkos. Mára pedig a szemével is lett valami ugyan azon az oldalon ahol a fülét vakargatja. Egy kisebb deltoid alakú fehér körvonalas valami van a szemében. Lehet hogy belekarmolt a szemébe, vagy huzatot kaphatott? Van rá valami gyógymód hogy kikezeljem?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel: vivi

2018.06.20

Állatorvos

Egy megoldás van. Vigye őt orvoshoz. A nyuszinak szakszerű segítségre van szüksége. A füle valószínűleg gyulladt, lehet, hogy már a belső fül is érintett. A szemét is sürgősen meg kell vizsgálni, lehet, hogy szaruhártya sérülés, lehet, hogy a szem belsőbb rétegeit is érinti az elváltozás. A szembetegségek esetében különösen fontos az idő, hogy maradandó károsodás nélkül gyógyuljon.

Vissza a kérdésekhez