Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Szakértő!

Elnézést, hogy nem gyógyítással kapcsolatos a kérdésem, de megszeretném kérdezni, hogy mi a véleménye a biztonsági záras cica nyakörvekről? Valóban megbízhatóak? Olyat szeretnék venni a cicámnak, ami elméletileg 2 kg terhelésnél kikapcsol, és ő 4,3 kg. Azért gondolkodtam el rajta, hogy szeretnék neki nyakörvet, mert nem kifejezetten egy csavargós cica, de mostanában azért néha kijárkál az utcára és félek, ha esetleg valamitől megijedne, és elkószálna, nem találna haza. Ebben az esetben jó lenne egy nyakörv, amire szeretnék egy kis telefonszámmal ellátott bilétát, illetve fényvisszaverőset vennék neki.
Köszönöm előre is!

2018.11.18

Állatorvos

Cicára csakis ilyen típusú nyakörvet szabad tenni, az, hogy fényvisszaverős, nagyon jó dolog. Mielőtt felteszi az állatra, próbálja is ki. Szerintem jó ötlet nyakörvet tenni a cicára és megfontolandó a microchip is.

Vissza a kérdésekhez