Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tr. Dr.Nő!
3 napja kihivtunk az allatorvost a sharpei kutyamhoz/2eves/,hogy boditasba takaritsa ki a fulet!Sajnos nekunk nem engedte.A doki elaltatta a kutyat es mikor takaritotta a fulet azt mondta,hogy szinte semmi nincs benne!Meg is lepodott.Szepen horkolt a kutyam.Majd apukam es a 3 eves keresztlanyom bementek ebedelni.Sogorom kintmaradt a kutyaval.Kb.10 perc mulva hivta apukamat,hogy menjen ki mert baj van.Addigra szegenykemnek mar nem vert a szive.Probalkoztak ujraelesztessel,de sajnos sikertelen volt.A kerdesem az lenne,hogy lehetseges a doktor hibazott es tul sok altatot adott a kutyamnak?
En nem voltam jelen a tortenteknel,mert dolgoztam.Fel lett hivva a doki es a telefonba azt mondta,hogy volt a kutya fulebe egy csomo,lehet amiatt tortent ez a dolog.Amikor hazaertem apukam elmeselte,hogy a doki amikor meg ott volt semilyen csomot nem emlitett.Csak annyit jegyzett meg,hogy neki sose kene sharpei kutya,mert gyenge az idegrendszeruk,betegesek es ő elaltatna mindet.Ezt akkor mondta mikor vegzett a full takaritasaval es elindult haza.Egyszeruen nem tudom elhinni,felfogni h az amugy makk egeszseges kutyam nem elte tul a fule takaritasat es az orvos nem akarja vallalni azt ha hibazott.A 2 ev alatt meg csak megfazva se volt a kutyam es sharpei laza se volt sose.Valaszat elore koszonom.

2018.04.22

Állatorvos

Sajnos altatási balesetek akkor is előfordulnak, ha senki nem hibázik… Én nem tudom ez alapján megítélni, hogy az állatorvos szakmailag mit és hogyan tett. Azt amit a kutya fajtájáról mondott a kolléga, az nem megengedett szerintem. Nem az orvos feladata megítélni, hogy ki milyen kutyát tart és azt ilyen módon minősíteni szintén nagyon visszás dolog. Sajnos mivel nincsen a birtokukban kórlap, amelyen rajta van, hogy pontosan milyen szerből mennyit kapott az állat és az sem, hogy milyen elváltozást látott a vizsgálat során az állatorvos így semmilyen kézzelfogható adatuk nincsen erről a beavatkozásról…

Vissza a kérdésekhez