Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv. Nagy Zoltánnak hivnak egy angol buldog kutyám van kb egy éve leltünk a máján egy igen nagy daganatot,de csak enyit tudtunk megnéz (kárpátalján található és nem ál rendelkezésre komolyabb müszer ezt is röngen mutata) eből kifolyólag a doktor szerint is a daganattól sokat rókázik a kutya napi szinten több alkalommal főleg mikor hüvösebb idő van. Mit tudnák tenni,hogy kevessebet rókázzon vagy mien daganat lehet ez étvágya viszonylag van.

2018.12.20

Állatorvos

Beszélje ezt meg állatorvosával. Én vizsgálatok nélkül nem igazán tudok segíteni. Daganatos betegségek esetén is van mód hányáscsillapításra. Vannak a máj működését támogató táplálékkiegészítők és hasznos, ha diétázik a kutya. Léteznek diétás tápok, kifejezetten májbeteg állatoknak, de házilag is össze lehet állítani kedvezőbb összetételű táplálékot. Májdiétás táplálék összetevőiként jók: sajt, tej, tojás, túró, növényi zsiradékok, barna rizs, teljes kiőrlésű tészta, sárgarépa, búzakorpa. Az állatot naponta többször, kis mennyiségű langyos táplálékkal kell megkínálni.

Vissza a kérdésekhez